SERIE A

Vidal: Nikad ne bih poljubio grb drugoga kluba. To je bilo za brata kojeg volim

Foto: Guliver / AP

ARTURO VIDAL izazvao je skandal među navijačima Intera kad je uoči utakmice s Juventusom, za koji je igrao četiri godine, poljubio grb na dresu gostujućega kapetana Giorgia Chiellinija.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO VIDAL LJUBI GRB JUVENTUSA

Vidal se za taj potez iskupio postizanjem gola za vodstvo u 12. minuti nakon kombinacije s Barellom, a Inter je na kraju slavio 2:0 i bodovno se izjednačio s vodećim Milanom, koji ima utakmicu manje.

VIDEO: Najbolje od Vidala u dresu Juventusa

Nakon susreta Vidal je objasnio da je poljubac bio namijenjen Chielliniju, a sasvim slučajno je usnama pogodio baš dio dresa na kojem je grb.

"Nikad ne bih poljubio grb drugoga kluba. Poljubac je bio znak privrženosti bratu koji mi je dao nogomet, s kojim sam proveo prekrasne godine i kojeg volim", napisao je Čileanac na Instagramu.

"Poštujem svoju momčad, navijače i ljude koji su mi povjerili da branim ovaj nevjerojatni klub i gradim njegovu povijest. Za njega ću dati svoju dušu. Naprijed, Inter", dodao je Vidal.

Čileanskom veznjaku su 33 godine, a u Europu je stigao 2007. prešavši iz Colo-Cola u Bayer. Tamo je proveo četiri godine, pa četiri u Juventusu, tri u Bayernu i dvije u Barceloni, koja ga je prije ove sezone za simboličnu odštetu prepustila Interu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više