VIDEO Delije u centru Munchena napali čovjeka i skinuli mu dres Galatasaraya

Foto: Screenshot Twitter

VEČERAS u Munchenu prvo kolo Lige prvaka po skupinama igraju Bayern i Crvena zvezda. Navijači prvaka Srbije napravili su pravu ''invaziju'' na Bavarsku, tisuće ih je došlo u Munchen, a Delije su okupirale i centralni trg bavarske prijestolnice.

 

Tamo se dogodio jedan incident. Delije su naletjele na jednog čovjeka u dresu Galatasaraya, koji vjerojatno nije znao na ogroman animozitet između navijača Zvezde i Galate. Posebice nakon ubojstva navijača Zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu prije pet godina.

Nesretni navijač Galatasaraya nije se najbolje proveo. Delija su ga uhvatile te uz psovke i naguravanja prisilile ga da skine dres.

Podsjećamo, 25-godišnji Marko Ivković je u studenom 2014. otišao na zadnje gostovanje, jer u Istanbulu su ga ubili navijači Galatasaraya, u napadu na skupinu navijača Crvene zvezde.

Njima nije bilo dozvoljeno da uđu na utakmicu njihovog i turskog kluba, a domaći huligani okomili su se na goste, pri čemu je ubijen Ivković.

Nakon tragičnog događaja, navijači Galatasaraya ne da nisu iskazivali ni najmanje žaljenje za to što su u okršaju ubili mladog čovjeka, nego su često morbidno likovali nad njihovim zločinom.

Pročitajte više