VIDEO Messi ostao u nevjerici zbog bizarnog MLS pravila

Foto: Screenshot/X

INTER MIAMI, klub za koji nastupa po mnogima najbolji nogometaš svih vremena Lionel Messi (36), je sinoć s 2:3 svladao CF Montreal na gostovanju u sklopu američke profesionalne lige MLS. Domaćini su vodili 2:0 golovima Brycea Dukea u 22. i Jules-Anthonyja Vilsainta u 32. minuti utakmice no već do poluvremena su gosti izjednačili rezultat. Strijelci su bili Matias Rojas u 44. minuti i Luis Suarez u sudačkoj nadoknadi. Za potpuni preokret i pobjedu Intera zabio je Benjamin Cremaschi u 59. minuti.

Bizarno MLS pravilo 

Iako Messi nije upisao ni gol ni asistenciju, ponovno je bio u središtu pažnje zbog bizarnog pravila koje postoji u MLS-u. Naime, Messi je u 43. minuti utakmice morao izaći izvan terena da bi mu se pružila liječnička pomoć. Nakon dvadesetak sekundi tražio je dozvolu suca da se vrati u igru, ali mu je on nije dao.

Od ove sezone, u MLS-u vrijedi pravilo da igrač koji napusti igru mora ostati izvan terena najmanje dvije minute. Argentinski velikan je stoga morao čekati 45. minutu kako bi se vratio na teren, a dok je čekao ga je kamera snimila kako u nevjerici komentira: "Ova pravila… Ovo je loše".

 

Pročitajte više