VIDEO Mourinho nakon pobjede protiv Bilića progovorio o poginulom kolegi i dirnuo svijet

Foto: Screenshot

JOSE MOURINHO pobijedio je Slavena Bilića sinoć na Old Traffordu 4:1 u četvrtfinalu EFL kupa. Ibrahimović je već u 2. minuti slomio goste, do poluvremena su Hammersi izjednačili, ali Martial s dva i Ibra s još jednim golom u završnici donijeli su Mourinhu sigurnu pobjedu.

Portugalac je nakon utakmice bio vrlo sretan, ali nije mogao suzdržati emocije kad se sjetio kolege  koji je poginuo u tragičnoj avionskoj nesreći u Kolumbiji prije dva dana. Mourinho je nakon pobjede govorio o treneru brazilskog kluba Chapecoensea koji je poginuo u padu aviona zajedno s gotovo cijelom momčadi. Caio Junior je većinu svoje igračke karijere proveo u Portugalu gdje je, kazao je Mourinho, još uvijek vrlo cijenjen.
 
"Ne mogu zaboraviti, unatoč rezultatu i sjajnoj igri, tragediju kolege, trenera Caio Juniora koji je radio u Portugalu dugi niz godina. Nedostajat će nam u Portugalu", rekao je potreseni Mourinho.  
 
"Zadovoljan sam golovima, navikli smo na dobre izvedbe kod kuće, a tako je bilo i danas. Nakon gola osjetili smo šok, West Ham je izjednačio iz prvog udarca, ali moja ekipa se vratila u drugom dijelu i igrala lijepi, napadački nogomet koji se sviđa navijačima, ali nama trebaju rezultati", rekao je Mou o utakmici.

Još jednu briljantnu utakmicu odigrao je Mkhitaryan i zaradio Mourinhove pohvale nakon utakmice.

"Sretan sam jer sam ga vidio takvog protiv ekipe takve kvalitete. Protiv Feyenoorda smo vidjeli drugačiji nogomet, ali ovo je bilo protiv jake premierligaške momčadi. Miki je uspio igrati odlično, znali smo zašto smo ga kupili, čekali smo ga i proigrao je".

Pročitajte više