LIGE PETICE

VIDEO Najžešći obračun. "Tuchel je mogao slomiti ruku Conteu"

Screenshot: Arena Sport

ŽESTOKI sukobi Thomasa Tuchela i Antonija Contea obilježili su derbi drugog kola Premiershipa (Chelsea - Tottenham, 2:2). Prvi izjednačujući gol gostiju njihov trener proslavio je ponašanjem koje je izazvalo prvi fajt s Tuchelom. Conte je burno slavio gol trčeći prema klupi Chelseaja, a Tuchel mu se unio u lice.

Nijemac je smatrao kako je u začetku Tottenhamove akcije za pogodak došlo do prekršaja Bentancura nad Havertzom. Sudac Taylor presudio je u korist Spursa, a na kraju je Conte dobio žuti karton. Domaćin je opet poveo 2:1 u 77. minuti preko Jamesa. Slijedila je nova burna proslava trenera. Ovaj put od sreće je skakao Tuchel kako bi pokušao isprovocirati Contea, trčeći u smjeru njegove klupe.

Tottenham se poraza spasio u 96. minuti. Nakon kornera Perišića glavom je pogodio Kane. Conte je i ovaj put žestoko slavio gol. Očekivalo se da je tu kraj provokacijama i sukobima trenera londonskih velikana, ali njihov završni obračun dogodio se nakon utakmice. Tuchel je pružio ruku Conteu, koji ju je prihvatio, ali tako što ju je primio u prolazu, ne gledajući Tuchela u oči.

Nijemac je na to jako grubo povukao Talijana za ruku i snažno mu je stisnuo ruku tako da se Conte zavrtio oko Tuchela uz bolnu i bijesnu grimasu. Komentatori na društvenim mrežama pišu da mu je trener Chelseaja mogao slomiti ruku ovim grubim zahvatom jer ga Conte nije očekivao. Treneri su opet ušli u klinč iz kojeg su ih jedva razdvojili igrači oba kluba, treneri, zaštitari i sudac. 

Pročitajte više