VIDEO Srbin dao tricu za produžetke. Hawksi pobijedili Boston košem u zadnjoj sekundi

Foto: EPA

ATLANTA HAWKSI su dva puta u tri dana pobijedili vodeću ekipu Istočne konferencije Boston Celticse. Hawksi su sinoć na domaćem terenu nakon produžetka bili bolji 123:122. Najbolji igrač utakmice bio je Dejounte Murray, koji je ubilježio 44 poena i po sedam skokova i asistencija, a uz to je zabio i koš za pobjedu u zadnjoj sekundi.

Hladnokrvnim šutom s poludistance, preko ruke čuvara, Murray je zaključio utakmicu, a to mu je bio čak 44. šut na utakmici, realizirao ih je 18. U posljednjih 20 sezona NBA lige samo su legende Kobe Bryant i Russell Westbrook pokušale više šutova na jednoj utakmici.

Srbin zabio tricu za produžetak

Komentirajući tu činjenicu, Murray je rekao: "Ovo su utakmice u kojima želim igrati važnu ulogu, ali osjećam da sam igrao grozno. Ne želim uzimati toliko šutova, ali znam da bi Kobe bio ponosan. Na kraju dana, igrali smo na visokom nivou i ovo je sjajna timska pobjeda.

Uz Murraya, odličan je bio i kapetan srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović s 24 poena, sedam skokova i pet asistencija, a zabio je i tricu koja je odvela utakmicu u produžetak. De’Andre Hunter imao je 21 poen, 13 skokova i jednu asistenciju. Kod Celticsa je Jayson Tatum imao 33 poena, 13 skokova i šest asistencija, Derrick White 22 poena i Kristaps Porzingis 20 poena.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠUT ZA POBJEDU

 

Pročitajte više