VIDEO Što Dinamovi navijači misle o Dinamu?

Foto: Index 
Video: D. Dalmacija 

JEDNA nedavna izjava Zlatka Kranjčara prošla je ispod radara zbog potresa koji su u Dinamu uslijedili nakon glatkog poraza u prvoj utakmici skupine Lige prvaka u Lyonu.

"Igrali smo onoliko koliko vrijedimo", kratko, jasno, jednostavno i točno opisao je iskusni Kranjčar slike koje smo te večeri gledali na Gerlandu.

Kranjčar je već tada znao da je "potrošen" i nije se ustručavao dati točnu dijagnozu momčadi i njezine "logistike".

Sutradan je u novinama reagirao Mirko Barišić i praktički Cici objavio raskid ugovora. Klupskim namjesnicima nije promaknuo što je Cico rekao. 

"Nikada nije bilo ovako loše"

Nije promaknulo ni navijačima: čitali smo u njihovim komentarima da tu izjavu shvaćaju puno dublje od tri pogotka u mreži debitanta Šempera. Sinoć smo osjećaje navijača snimili uživo. I sjetili se Cice.

Dinamo je 25 tisuća gledatelja držao u napetosti samo do kraja zagrijavanja. Čim krene ritam utakmice u Ligi prvaka, zna se kako će Dinamo završiti. Pitanje je samo koliko će primiti Šemper ili neko drugo dijete iz Lokomotive, kojeg klub svjesno ostavlja u nemilosti ovog natjecanja. Dinamo se pozicionirao kao klub koji s igračima po Europi rasprodaje i ugled, no svake godine rezultat "sportske vizije" sve je bolniji.

"Nikada nije bilo ovako loše. Nikada nije bila ovolika razlika između naših i inozemnih igrača. Vlada onaj tko ima novac", kazali su nam posjetitelji sinoćnjeg spektakla.

Mnogi od njih platili su ulaznicu zbog zvijezda Juventusa. Da se ne lažemo, zbog njih se sinoć napunio Dinamov stadion. I punit će se uvijek kada na terenu imate koga pogledati. Nogomet je bez obzira na sve anomalije i fame ostao vrlo jednostavna igra. Dobri igrači uvijek će privlačiti ljude na tribinu. 

"Ovo je realnost Dinama jer smo sve prodali. S ovom igrom upitna nam je i hrvatska liga"

U međuvremenu, Dinamovi juniori bez problema su se svojim talentom othrvali vršnjacima iz Juventusa i pobijedili ih u ligi malih prvaka. 

Pročitajte više