Video - Wolfsburg remizirao s Turcima, desetkovani ManU slavio u Moskvi



NOGOMETAŠI Wolfsburga i Beşiktaşa odigrali su u Wolfsburg Areni 0-0 u drugoj utakmici 3. kola Lige prvaka u B skupini.

Nije to bila predstava za pamćenje. Domaćin je očekivano imao terensku inicijativu, bio je opasniji, ali nije stvorio baš puno prilika vrijednih isticanja.

Bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko bio je stalna opasnost za obranu turske momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu. Već u 9. minuti imao je jako dobru priliku kada je neometen šutirao glavom, ali preko gola.

Džeko je u 53. minuti pogodio vanjski dio stative. Njegov partner u napadu, Brazilac Grafite, napravio je medvjeđu uslugu svojim suigračima u 74. minuti. Dobio je crveni karton zbog udaranja Ibrahima Kaşa rukom po glavi uoči kornera za domaću momčad.

Grafite je zaslužio crveni karton, ali je i Kaş zaslužio Oscara za glumu, jer je pao kao pokošen gromom, a Grafiteova ruka sasvim sigurno ipak nije imala tu snagu. Sve u svemu, Wolfsburg je bio nešto bolji, ali ne i dovoljno dobar za tri boda.

Manchester United je ranije u Moskvi pobijedio domaći CSKA s 1-0 pogotkom Valencije u 86. minuti, čime je ostvario i treću pobjedu u ovoj skupini.

Wolfsburg je drugi s 4 boda, CSKA treći s 3, a Beşiktaş je osvojio svoj prvi bod na gostovanju kod njemačkog prvaka.


Liga prvaka, skupina B, 3. kolo:
CSKA – Manchester United 0:1 (Valencia 86)
Wolfsburg – Beşiktaş 0:0

Ljestvica:
1. Manchester United 3 3 0 0 4-1 9
2. Wolfsburg 3 1 1 1 4-3 4
3. CSKA 3 1 0 2 3-5 3
4. Beşiktaş 3 0 1 2 1-3 1

Pročitajte više