Villa: Valencija za mene traži 60 mil. eura, a nisam siguran da postoji klub koji bi toliko dao

VALENCIJINI najistaknutiji nogometaši David Villa i David Silva u posljednje su vrijeme često spominjani u kombinacijama svjetski poznatih klubova.

Obojicu se spominje u kontekstu prelaska u talijansku Seriju A, Silvu se veže uz Juventus, a premda bi Villu željeli vidjeti mnogi talijanski giganti, posebno se naglašava interes vodeće momčadi prvenstva Intera.

Poznati su Valencijini financijski problemi, pa ne bi začudilo da se takvo što uistinu i dogodi. I to unatoč opetovanom negiranju španjolskog kluba na temu njihove prodaje.

Čini se da Villa ne bi imao ništa protiv odlaska, premda je i sam nekoliko puta javnosti potvrdio zaljubljenost u Valenciju.

"Zaigrati s Ibrahimovićem u vršku napada bilo bi uistinu fantastično. Njegova kvaliteta, tehničke mogućnosti i kretanje terenom učinile bi nas sjajnim tandemom",  ne brani se Villa od ideje, no hoće li se ona ostvariti nije siguran.

"Kamo ću otići? Valencia za mene traži 60 milijuna eura, a nisam baš siguran postoji li klub spreman toliko platiti za mene."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više