Vori navijao uz Balića i Gopca

Foto: HRS Jozo Čabraja

''NIKAD se nisam ni želio oprostiti niti je to bila moja odluka. Naravno da izbornik može računat na mene budem li mu trebao u budućnosti. Međutim, treba biti realan. Ako sad nisam potreban, a krenulo se u neki proces pomlađivanja, kakve su šanse da ću biti neophodan za šest mjeseci.
 
Naravno, dogodi li se tako nešto, moj stav se zna- uvijek za Hrvatsku. No, ostavimo mi to po strani. Najvažnije je da svi skupa budemo podrška momcima u Poljskoj. Svaka će im pomoć dobro doći, a u meni će imati najvećeg navijača. Imam ja još toga dovoljno ponuditi na parketu. Iskreno, nisam o tome baš razmišljao, ali sigurno je da bi mi bila čast kad bi me Savez pozvao da pomognem. Naravno da bih prihvatio poziv. Ipak, pričekajmo mi da ja završim karijeru, pa ćemo lako o planovima za dalje'', tako je uoči Eura u opširnom intervjuu za Index pričao jedan od najvećih europskih pivota svih vremena.
 
Zoran Gobac je tijekom prvenstva i najavio da Vorija čeka mjesto sportskog direktora reprezentacije čim okonča igračku karijeru, a Vori je u društvu Ivana Balića, Valtera Matoševića, Zorana Gopca i ostatka stručnog stožera gledao dvoboj sa Španjolskom.
 

Pročitajte više