Vučević na rubu: Proživljavam teške trenutke, sam ću otići kad to Hajduk bude trebao

ŠEST kola do kraja prvenstva Hajduk nema ni one matematičke šanse za naslov prvaka, od kojeg su u Hajduku praktički odustali već na minus pet.nije toliko niti šokirao upućene u stanje momčadi. Split koji na trećem mjestu zaostaje osam bodova mogao bi biti velika prijetnja ne pronađe li Vučević način kako izvući svoju momčad iz krize.

"Čestitam Varteksu na odličnoj igri. Kao trener osjećam se najodgovornijim za ovaj poraz. Proživljavam vrlo teške trenutke u Hajduku, ali ne želim govoriti o ostavci. Nema sada ni kukanja ni plakanja... Kad osjetim da momčad traži promjenu, sam ću otići, ali uz ovaj klub sam emotivno vezan", rekao je vidno potreseni Vučević nakon utakmice.

Bio je na rubu suza.

"Pokušat ćemo odraditi utakmice koje slijede najbolje što možemo. Moja i zadaća kluba je da sjednemo i vidimo kako dalje. Htjenje igrača bilo je solidno, ali siromašno smo odigrali utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Varaždin je bio moćniji i konkretniji", dodao je Hajdukov trener.

"Tko bi očekivao ovakav rezultat?!", upitao se trener Varaždina Samir Toplak nakon utakmice.


"Očekivali smo da ćemo dobro odigrati. Nismo radili greške u obrani, a kažnjavali smo pogreške protivnika. Naši igrači koji su dobili priliku, iskoristili su ju. Posebno sam sretan zbog Conjara i Brlečića. Najmlađi smo u ligi i važno nam je bilo zabiti prvi gol", dodao je Toplak.

Varaždinci opušteni, nakon što su osigurali ostanak u ligi, čekaju uzvrat polufinala Kupa protiv Cibalije.

"Možemo okrenuti u uzvratu Kupa", najavio je trener Varaždinaca.

Pročitajte više