Werderovi navijači mnogo više cijene Bad Blue Boyse nego Dinamo

NAVIJAČI njemačkog Werdera zadovoljni su rezultatima ždrijeba 3. pretkola Lige prvaka. Svi su duboko uvjereni da će njihov protivnik biti upravo naš Dinamo, pa Domžale rijetko tko i spominje.

Tako se na na najvećem forumu posvećenom navijačima Werdera "Fanszene-Bremen" i prije današnjeg ždrijeba moglo pročitati da im je apsolutno svejedno s kim će njihov klub igrati, pošto je većina duboko uvjerena da je Werder  puno jači od svih mogućih protivnika.

Nakon što su saznali da će u 3. kolu igrati protiv Dinama ili Domžala komentari su i dalje optimistični i većina razmišlja da Werder u svakom slučaju prolazi.

Iako ne respektiraju snagu zagrebačkog kluba mora se priznati da su impresionirani navijačima plavog kluba, Bad Blue Boysima i da željno očekuju navijački okršaj. Tako se uz komentare pune respekta na Fenszene-Bremenu može vidjeti mnoštvo You Tube filmića sa utakmica Dinama, na kojima su Bad Blue Boysi napravili sjajnu atmosferu. 

"BBB je fanatična navijačka skupina, poznata po svom rivalitetu sa Torcidom koja podržava suparnički klub Hajduk. Poznati su i po nasilju, ali i po upotrebi pirotehničkih sredstava na stadionima...", jedan je od komentara koji se mogu pročitati na forumu.

M.P.

Pročitajte više