Xabi Alonso: Liverpool će zauvijek biti moj klub. I mog sina!

ŠPANJOLAC Xabi Alonso napustio je 2009. godine momčadi Liverpoola i preselio se u Real Madrid, čiji je i danas član. Međutim, njegova ljubav prema ''redsima'' bit će vječno prisutna, kako sam tvrdi.

Alonso je napustio Anfield u disonantnim tonovima s tadašnjim menadžerom Liverpoola, njegovim sunarodnjakom Rafaelom Benitezom. No, i nakon odlaska iz kluba je znao biti viđen u loži Anfielda, kada je za to imao priliku, kako bi bodrio svoje bivše suigrače.

"Još uvijek sam veliki navijač Liverpoola i to ću ostati do kraja života, apsolutno. Sve ono što sam doživio i iskusio tijekom pet godina provednih u Liverpoolu, sva ona lijepa sjećanja, ostat će zauvijek u mom srcu. Moja strast i poštovanje koje imam prema tom klubu i njegovim navijačima ostali su isti kao i kad sam igrao tamo",  kaže Alonso.

Zapravo se stječe dojam da bi i danas igrao za Liverpool, samo da je Benitez bio malo benevolentniji u nekim situacijama...

"Nadam se da ću i na mog sina moći jednog dana prenijeti strast prema mom bivšem klubu, kada mu objasnim što znači nogometni klub Liverpool i koliko je on poseban. Uostalom, moj sin je rođen u Liverpoolu i posjećivat će taj grad i ubuduće",  zaključio je 29-godišnji Alonso.

Pročitajte više