Zatvorenik tražio produljenje kazne samo da upozna Tottija

Foto: EPA

LEGENDARNI talijanski nogometaš Francesco Totti danas slavi 42. rođendan, a u razgovoru za talijanske medije prisjetio se jedne zanimljive priče iz davne 2006. godine.

Naime, jedan zatvorenik zatražio je produljenje kazne za još tjedan dana jer je silno htio upoznati legendarnog veznjaka Rome.

Totti je te godine trebao posjetiti jedan zatvor u Rimu, a jednom od zatvorenika kazna je istjecala tjedan dana prije pa je zamolio vlasti da mu produlje kaznu kako bi mogao upoznati svog idola.

''Svatko od njih bio je vrlo sretan jer za njih je činjenica da vide igrača unutra bila kao da su vidjeli Papu'', rekao je Totti pa nastavio:

"Tamo je bio taj čovjek koji je vikao 'Ja! Ja! Ja!' i htio se, pod apsolutno svaku cijenu, fotografirati sa mnom. Nitko ga nije puštao, ali se počeo gurati naprijed pokušavši se približiti meni", otkrio je Totti.

"Nisam zapravo shvaćao o čemu se radi i onda su mi objasnili da je trebao otići tjedan dana prije, ali je zatražio da ostane kad je čuo da ću ja doći. Rekao im je da će, i ako ga puste iz zatvora, napraviti nešto ludo samo kako bi se vratio."


 

Pročitajte više