"Zubac je ta druga zvijezda koju LeBron treba, Lakersi trebaju graditi oko njih"

Foto: EPA

VELIČANSTVENA partija Ivice Zupca u pobjedi Lakersa nad Oklahoma Cityjem toliko je oduševila navijače slavnoga kluba iz LA-a da je Twitter "pregorio" od pohvala na račun hrvatskog reprezentativca.

Zubac je, podsjetimo, utakmicu započeo na klupi, a završio je s 26 koševa i 12 skokova, uz skoro nepogrešiv šut 12/14. Time je podsjetio na predstave koje je pružao oko Božića, dok su ostali centri Lakersa bili ozlijeđeni. No kad su se Tyson Chandler i JaVale McGee oporavili, a ozljede su na neko vrijeme eliminirale LeBrona Jamesa i Rajona Ronda, rotacija se promijenila i Zubac je opet počeo dobivati samo mrvice. No noćas je zapaprio Thunderu i raspametio navijače.

Prikupili smo najluđe reakcije s Twittera. Jedan je fan hrabro napisao da su Zubac i Lonzo Ball bolja kombinacija od Kobea Bryanta i Shaquillea O'Neala, koji su Lakersima zajedno donijeli tri uzastopna naslova prvaka, od 2000. do 2002. godine.

Lakersi i dalje traže još jednu zvijezdu s kojom će LeBron napasti naslov prvaka, ali neki se pitaju: "Što ako je Zubac ta zvijezda?"

Drugi se slažu i smatraju da bi Lakersi trebali graditi šampionsku momčad baš oko Kralja Jamesa i našeg Zua.

U tolikoj ih je mjeri oduševio da su počeli zaboravljati na svoju najveću želju, Anthonyja Davisa, o čijem se dolasku bruji mjesecima.

A neki su otišli toliko daleko da ga proglašavaju "kozom", odnosno "najvećim svih vremena" (GOAT), primjećuju u njemu sličnosti s legendarnim centrima Lakersa Jabbarom, Chamberlainom, Shaqom i Gasolom, pa čak i žele umiroviti njegov dres.

Histerija je zavladala među fanovima Lakersa zbog 21-godišnjeg Čitlučanina. Valjda mu neće okrenuti leđa nakon neke slabije utakmice...

Pročitajte više