BENJAMIN PAVARD

Zvijezda Bayerna: Budio sam se bez apetita. Isprva sam govorio da mi nije ništa

Foto: EPA

BENJAMIN PAVARD, francuski reprezentativac i branič Bayerna, priznao je kako je bio u depresiji za vrijeme korone. "Isprva sam si govorio da nije ništa, da će proći. No moraš reagirati kada vidiš da i dalje nije dobro", rekao je 26-godišnji Pavard u intervjuu za Le Parisien.

"Ljudsko sam biće, kao i svi ostali. Iako imam krasnu kuću s teretanom, potreban mi je kontakt s drugim ljudima", rekao je pa nastavio: "Budio bih se bez apetita. Pokušao sam nešto raditi, kuhati ili gledati seriju. Ali Netflix je bio dovoljan samo na par minuta.

Ne volim riječ depresija, ali to je bilo to. Skrivao sam se ispred ostalih, no danas se osjećam puno bolje. Izašao sam iz toga kao čovjek. Bio sam usamljen kao i brojni drugi igrači, morao sam podići glavu", ispričao je Pavard.

Bayern ga platio 35 milijuna eura

Pavard je igrao u mlađim uzrastima Lillea, iz kojeg je 2016. godine otišao u Stuttgart. Transfer karijere napravio je, pak, 2019. godine, kada je Bayern za njega platio 35 milijuna eura. U minhenskom klubu odigrao je 127 utakmica, dok je za Francusku nastupio 45 puta.

Pročitajte više