Zvijezda Liverpoola: Suarez mi se javio i rekao da poslušam budalu poput njega

Foto: EPA

DARWIN NUNEZ je ljetos došao u Liverpool iz Benfice u transferu vrijednom 100 milijuna eura, odnosno 75 plus 25 milijuna bonusa. U drugom kolu Premier lige, prvoj službenoj utakmici na Anfieldu, dobio je crveni karton jer je glavom udario braniča Crystal Palacea Joachima Andersena. Nunez je u razgovoru za ESPN rekao da mu je nakon toga poruku poslao Luis Suarez, bivši napadač Liverpoola te također Urugvajac.

"To je bilo lijepo jer se mnogi ne potrude podići slušalicu ili poslati vam poruku. Njegova gesta bila mi je jako važna. Luis je idol u cijelom svijetu", rekao je 23-godišnji Nunez o Suarezu nastavivši: "Tek sam počeo, mlad sam, a on zna sve te stvari jer je igrao u Liverpoolu.

Luis mi je rekao da će se ove stvari događati u svim utakmicama Premier lige. Protivnički igrači će me udarati, moram postati jak i ne smijem ponoviti ovo sranje. Rekao mi je: 'Slušaj seronju poput mene.' Jako sam zahvalan na toj poruci i ljubavi koju mi je pokazao."

Suarez ugrizao Ivanovića

Podsjetimo, danas 35-godišnji Suarez igra u urugvajskom Nacionalu. Za Liverpool je od 2011. do 2014. odigrao 133 utakmice i zabio 82 gola uz 47 asistencija. No, izazvao je i skandale. Ugrizao je braniča Chelseaja Branislava Ivanovića i dobio deset utakmica kazne.

Pročitajte više