Pulski gradonačelnik rezimirao 2012. godinu: "Bilo je teško, ali mnogo smo toga uspjeli postići"

Foto: Wikimedia

NA KRAJU 2012. godine pulski gradonačelnik Boris Miletić napravio je rezime što je učinjeno u proteklih 365 dana. Rekao je kako je ova godina izuzetno teška, pogotovo po pitanju financija. No, puno toga se napravilo, a evo što Miletić smatra posebnim.

"Najljepša stvar za Grad Pulu je to što je otvoren novi dječji vrtić Zvjezdice. Isto tako, obnovljeno je igralište doma Braće Ribar, u Puli je otvoreno prihvatilište za beskućnike, položen je kamen temeljac za izgradnju POS-ovih stanova, ali ono što je najbitnije je da je tijekom ove godine započeto, a sljedeće će biti završeno, uređenje fekalne odvodnje u pulskom zaljevu", rekao je Miletić.

Pulski gradonačelnik zahvalio se svim sugrađanima za razumijevanje za situaciju u prometu.

"Zbog radova na samoj rivi, ali i plinofikaciji, a sanirali smo i dio Zagrebačke ulice što je također prouzrokovalo probleme u prometu", kaže Miletić istaknuvši kako se uskoro bliži kraj proširenja pulskog groblja.

"Kad nemate mjesta za pokopati svoje najmilije, to je jako frustrirajuće", izjavio je pulski gradonačelnik.

Što se tiče turizma, Pula je nadmašila prošlu godinu, a što se tiče kulture održana je prva 3D projekcija u Areni, hokejaški ice-fever te razni festivali, poput Dimension festivala.

"Siguran sam da je i to pridonijelo da se Pula svrsta odmah nakon Dubrovnika i Zagreba", izjavio je Miletić.

Pročitajte više