Zavirite u danas otvoreni Dubrovnik Riviera Hotel, "najbolji Sheraton na Mediteranu"

Foto: Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

DANAS je otvoren Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, luksuzno odmorište koje će goste primati tijekom čitave godine. Iz zagrebačke tvrtke HUP tvrde da je riječ o jednom od najkvalitetnijih hotela pod brandom Sheraton na Mediteranu.

Prema priopćenju na službenim stranicama hotel "raspolaže s 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana te obiljem sadržaja koji ga čine atraktivnim proizvodom tijekom cijele godine. Izdvaja ga jedan od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u Hrvatskoj, Spa i Wellness centar opremljen prema najvišim standardima."

Hotel je izgrađen prema najvišim standardima održivosti i energetske učinkovitosti i predstavlja vrhunac investicijskog ciklusa koji je započeo 2013. godine uz ulaganja od oko 80 milijuna eura na području južne Hrvatske.

Dovršen najveći dio ulaganja u Mlinima i Srebrenom


Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel je danas primio prve goste, a u njegovom okružju su i postojeće Vile (Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka) koje se preuređuju odnosno vraćaju u funkciju koja će sadržajno nadopunjavati ponudu unutar hotela. Dio vila je već na raspolaganju gostima dok su ostale u završnoj fazi odnosno pred opremanjem, navode u tvrtki HUP.

Otvorenjem Sherton Dubrovnik Riviera Hotela dovršen je najveći dio ulaganja na dubrovačkim lokalitetima Mlini i Srebreno. Na lokaciji koja se nalazi u centru naselja Srebreno, u tijeku je i izgradnja objekta koji će uz trgovački centar sadržavati 20 luksuznih apartmana i garažu kapaciteta do 70 parkirnih mjesta koja također predstavlja posebni značaj za jedinicu lokalne samouprave i lokalno stanovništvo. Dodatno, nakon završetka turističke sezone, urediti će se i objekt na plaži "Češke banje" koji se u cijelosti rekonstruira i pozicionira kao lounge bar.

Nakon završetka renovacije vila i drugih projekata na lokacijama Mlini i Srebreno društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d.  će raspolagati s gotovo 750 smještajnih jedinca i popratnim sadržajima koji udovoljavaju najmodernijim trendovima hotelske i turističke industrije.

Pročitajte više