Bandić očekuje odlazak Ljubičića i Ivankovića iz Zagrebačkog holdinga?

POZIVAJUĆI se na "dobro upućen izvor" Jutarnji list piše kako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić očekuje da se idući tjedan direktor Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić i glasnogovornik Holdinga Nenad Ivanković povuku sa svojih pozicija.

Bandić: Kaznit ću one koji su objavili pismo protiv Rađenovića

Razlog zbog kojih bi Ljubičić i Ivanković trebali podnijeti ostavke leži u prošlotjednom objavljivanju pisma usmjerenog protiv Igora Rađenovića, direktora Zagrebačkih cesta koji je u svibnju ove godine pretučen ispred svoje kuće. Naime, na internetskim stranicama Zagrebačkog holdinga objavljena je kopija anonimnog pisma u kojemu autor optužuje Rađenovića za seksualno zlostavljanje dviju djelatnica Zagrebačkih cesta, tvrtke koja se nalazi u sastavu Holdinga.

Pismo je nakon nekog vremena povučeno sa stranica Holdinga, koje su nakon toga jedno vrijeme bile nedostupne. Nakon što je server s Holdingovim stranicama popravljen, pismo je ponovno bilo dostupno, ali u krnjem obliku. Bandić je informaciju o objavljivanju pisma negativno primio te je javno poručio "kolegama iz Holdinga" da se manje ponašaju "kao medijski playboyi", a da više rade svoj posao. Pri tom nije precizirao na koje je playboye mislio.

Izvori Jutarnjeg lista navode da bi smjena Ljubičića i Ivankovića u mnogome rasteretila Bandićevu neugodnu poziciju u kojoj se našao otkako se Ljubičića počelo povezivati s napadom na Rađenovića.

Slobodan Ljubičić je jučer rekao kako nije upoznat s navodnim zahtjevom za njegovom ostavkom, a na sličan način je reagirao i Ivanković koji je rekao da "sve još mora vidjeti" nakon što se s godišnjeg odmora vrati na posao.

R.I.
Foto: Arhiva

Pročitajte više