Beskućnik koji je spavao u parku u Salt Lake Cityju doznao da je naslijedio milijune dolara



MAX MELITZER do jučer je živio kao skitnica u Salt Lake Cityju, spavao pod vedrim nebom i sve što posjeduje nosio sa sobom u kolicima za kupovinu, koja je vjerojatno ukrao iz nekog trgovačkog centra. Danas je multimilijunaš.

Priča zvuči kao iz holivudskog filma, ali ovoga puta je istinita. Max, naime, nije pojma imao da mu je preminuo bogati brat i da je naslijedio svo njegovo bogatstvo. Privatni detektiv mjesecima ga je tražio po SAD-u, sve dok ga u petak nije pronašao u parku u glavnom gradu savezne države Utah, javlja MSNBC. 

Meltzerova obitelj s njim je odavno izgubila sve kontakte, a američki mediji navode kako novopečeni bogataš čitavog života ima mentalnih i emotivnih problema, zbog čega se distancirao od društva. Privatni detektiv David Lundberg pronašao ga je u parku i priopćio mu da je financijski osiguran do kraja života.

"I dalje je u šoku. Ovo mu je stiglo iz vedra neba. Radi se o jako povučenom, dobrom i pristojnom čovjeku, koji ima oko 60 godina. Bio je puno smireniji nego što sam očekivao od osobe koja je u njegovoj poziciji", kazao je Lundberg, koji nije želio otkriti koliku je svotu novca Max naslijedio, ali dao je do znanja da se radi o pravom bogatstvu.

Pročitajte više