Božo Petrov stao na zadnje mjesto u svojoj izbornoj jedinici: Ne zanimaju me fotelje i prva mjesta

Foto: FAH

MOST nezavisnih lista objavio je na svom Facebooku informaciju da je Božo Petrov odlučio stati na posljednje, odnosno 14. mjesto u svojoj 10. izbornoj jedinici.

"Pokretač okupljanja nezavisnih oko platforme Mosta nezavisnih lista i najeksponiranije lice treće političke opcije u Hrvatskoj, odlučio je stati na doslovno zadnje mjesto u svojoj izbornoj jedinici - dakle na 14.mjesto u X. izbornoj jedinici.

Ovakav potez u duhu je cjelokupnog političkog djelovanja Božo Petrova i MOST nezavisnih lista koji od samog početka ističu da ih ne zanimaju fotelje i "prva mjesta" nego dubinska promjena političke kulture, te stvarne i dubinske reforme. Nositelj Mostove liste u X. Izbornoj jedinici bit će nezavisni Ivan Kovačić - Gradonačelnik Grada Omiša", objavili su na Facebooku.

"Pozivam Karamarka i Milanovića da naprave isto ako su sigurni da uživaju potporu u svojoj bazi i u svojim strankama. Neka se usude stati na četrnaesta mjesta i oni i lideri njihovih koalicijskih partnera te tako pokažu da im nije stalo samo do fotelja, ali i da njihova imena nešto vrijede!", napisao je na svom Facebooku Petrov.

Pročitajte više