"Da Vlatka želi dijete, vidjelo se iz njezina odnosa s Lanom Radeljak"

VLATKA POKOS, 37-godišnja pjevačica i televizijska voditeljica za koju je Index doznao da je prije nešto više od tjedan dana izgubila dijete, danas nam je, za razliku od jučer, kada joj je bio isključen mobitel, odgovorila na poziv, no uz ispriku je kazala kako radije ne bi komentirala ništa vezano za slučaj. Sličan smo odgovor dobili i jučer od Željka Radolfija, s kojim je Vlatka odnedavna u vezi.

> Index doznaje: Vlatka Pokos prošlog tjedna izgubila dijete

Marko Grubnić, modni stilist i Vlatkin jako dobar prijatelj, u razgovoru za Index izrazio je žaljenje zbog onoga što joj se dogodilo, kazavši kako se pjevačici pridružuje u željama da konačno postane i biološka majka. "Ona već jeste majka, jer svi znamo koliko je ona voljela malu Lanu. Ona je to dijete odgajala i bila je prekrasna majka, što dosta govori o njoj kao osobi. To da ona želi dijete, bilo je vidljivo kroz njezin odnos s Lanom", kaže Grubnić, te dodaje kako je Vlatkin spontani pobačaj doista jedna velika osobna tragedija.

"Vlatka je već majka, ali joj je želja postati i biološka"

"Ja joj doista želim da postane i biološka majka, jer ona majka već jeste", poručio je prijatelj pjevačice, misleći na Lanu Radeljak, Vlatkinu pokćerku iz braka s Josipom Radeljakom, o kojoj je Vlatka često pričala nakon bračnog kraha s njezinim ocem. Vlatka je, naime, često govorila kako joj je nakon bračnog kraha s Josipom Radeljakom najteže pala razdvojenost od njegove kćeri, s kojom se tijekom šestogodišnje veze s njezinim ocem, itekako zbližila. Matija Vuica, također dobra prijateljica pjevačice, kaže nam kako je čula o onome što se dogodilo Vlatki, no dodaje da ne želi komentirati nečiju osobnu tragediju.

Podsjećamo, Index je doznao kako se pjevačica prije nešto više od tjedan dana, u nedjelju, pojavila na ginekološkom odjelu bolnice Sveti Duh, gdje se na intenzivnoj njezi zadržala nekoliko sati. Tamo je podvrgnuta kiretaži, nakon što je, kako smo doznali od pouzdanog izvora, ustanovljeno da se radi o izumiranju ploda.

Dijete je bilo plod ljubavi sa Željkom Radolfijem, s kojim je Vlatka započela vezu ovog ljeta, a koji ju je i odvezao iz bolnice nakon nekoliko sati provedenih na intenzivnoj njezi ginekološkog odjela.

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više