Dvije sestre poginule u prometnoj nesreći, u Klisu proglašen Dan žalosti

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Sutra je u općini Klis proglašen Dan žalosti zbog pogibije dviju sestara koje su živote izgubile u prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Prugovu, objavio je načelnik Jakov Vetma.

Ovo je prvi put da je u Klisu proglašen Dan žalosti pa je načelnik pozvao sumještane da se prisjete svih tragedija i loših trenutaka koje su kao zajednica prošli.

"Neka zastave budu spuštene za sve tragično preminule, da ih se s ljubavlju prisjetimo i budemo bolji jedni prema drugima, ne samo u prometu već i u svakodnevnom odnosu.

Neka Bog udijeli milost i pokoj vječni svima njima, a posebno nedavno stradalim sestrama. Obitelji želim ovim putem iskazati iskrenu sućut. Općina Klis stoji im na raspolaganju i sad i u budućnosti", napisao je Jakov Vetma.

Povodom nedavne tragedije na cesti u Prugovu i pogibije dviju naših sumještanki, odlučio sam ovaj petak, 20. listopada,...

Objavljuje Jakov VetmaSrijeda, 18. listopada 2023.

Podsjetimo, u sudaru su sudjelovala tri vozila, dva osobna i jedno kombi vozilo, a sudar je izazvao vozač u kombi vozilu marke Mercedes Vito kada je udario u vozilo Fiat, koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. Nakon nesreće vozač kombija (47) se udaljio s mjesta događaja, no policija ga je brzo pronašla i uhitila.

Dalmacija News piše da su sestre bile u dobi od 36 i 55 godina.

Pročitajte više