Gradonačelnica Pavić obišla raskrižje Avenija V. Holjevca i Dubrovnik

ZAGREBAČKA gradonačelnica Vlasta Pavić obišla je danas križanje Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik na kojem se u tijeku završni radovi na asfaltiranju.

Gradonačelnica Pavić je izrazila zadovoljstvo što se to vitalno prometno raskrižje obnavlja, ali i negodovala što se rekonstrukcija obavlja baš u tjednu pred početak školske godine, kad se Zagrepčani vraćaju s godišnjih odmora. "Posao je mogao biti pomaknut 20 dana ranije, jer za to nije bilo nikakvih zapreka", rekla je gradonačelnica dodajući kako osobno nije znala za takvu odluku s kojom su, tvrdi, iznenađeni i u Gradskom uredu za izgradnju grada.

Djelatnici tvrtke "Zagrebačke ceste" danas postavljaju završni sloj asfalta, pa će, nakon sušenja koje će potrajati cijelu noć, sutra ujutro obnovljeno raskrižje biti pušteno u promet.

Zbog radova na tom raskrižju vozači su preusmjeravani alternativnim pravcima, a pritom su nastajali prometne gužve u kojima su se našli vozači iz Velike Gorice, Velike i Male Mlake te novozagrebačkih četvrti.

Pročitajte više