HVALA VAM! Zbog vas smo postali najbrže rastući oglasnik s 50.000 registriranih korisnika

Foto: 123rf, Index Oglasi
 

ODGOVOR je zapravo vrlo jednostavan! Radimo sve suprotno od onoga što rade drugi:

1. Oglase ne naplaćujemo! Niti jedan oglas, niti u jednoj kategoriji! Nećemo nikada niti naplaćivati jer vjerujemo da nije fer guliti naše korisnike. To prepuštamo drugima, kao i onima koji smatraju da oglase treba plaćati
2. Slušamo i uvažavamo mišljenje naših korisnika
3. Promoviramo vaše oglase i to besplatno kroz kampanje na našoj Facebook stranici sa 120.000 fanova. Tako našim korisnicima direktno pomažemo u prodaji
4. Humanitarno pomažemo u udomljavanju životinja te takve objave promoviramo gotovo svakodnevno
5. Vaše oglase promoviramo putem zanimljivih članaka i to također svakodnevno na Index.hr portalu
 
Rekord za rekordom

INDEX Oglasi, jedini potpuno besplatni oglasnik u Hrvatskoj, brzo se profilirao kao fer oglasnik koji nema skrivenih troškova, plaćenih promocija i sličnih "caka" koje su se ustalile na hrvatskom tržištu. Predaja baš svakog oglasa, u svakoj kategoriji, potpuno je besplatna! To su prepoznali i korisnici, a njih je više nego ikada – čak 50.000!
 
Nakon što je prošlog mjeseca predan 100.000-ti oglas, ovih dana smo preskočili još jednu veliku brojku. Više se od 50.000 korisnika odlučilo oglasiti kod nas, a do sada su uspješno predali više od 120.000 oglasa!

 
Što nas čini drugačijima?

Naši korisnici kažu da nismo kao drugi jer smo tu za njih. Nije nam cilj obogatiti se na vašim oglasima, cilj nam je da oni uspiju. Poguramo s vremena na vrijeme neki stari, klasični auto koji zaslužuje bolje od prašnjave garaže kad ima toliko za ponuditi, platimo oglas na Facebooku za kuću kojoj samo treba malo publike da bi se prodala, napravimo malu reklamu obiteljskom iznajmljivaču koji povoljno daje sobe i apartmane.

Možda pretjerujemo, ali svoju ulogu smatramo nešto bitnijom od obične platforme za oglašavanje. Za vas izabiremo poslove koji nam se čine najatraktivnijima kako biste dodatno zaradili, pronalazimo najjeftinije automobile koji će vas dobro služiti, a odnedavno surađujemo i s azilima kojima pomažemo udomiti predivne psiće i tako ih spasiti od eutanaziranja. Nisu to velike stvari, ali nama su drage.
 
Zašto predati oglas baš na Index Oglasima?

Prije svega – zato što smo besplatni. Dok vam drugi oglasnici masno naplaćuju predaju oglasa za automobile, nekretnine, plovila, usluge i mali milijun drugih kategorija, a onda još i traže od vas da dodatno platite kako bi ih istaknuli, mi ne radimo tako. Koji god da oglas želite predati, na Index Oglasima predat ćete ga besplatno. Sada i zauvijek.

Primijetili smo da vam drugi oglasnici dodatno izvlače novac iz džepova nefunkcionalnim isticanjem vaših oglasa, no mi cijenimo vašu kreativnost. Zanimljivi oglasi, odlični opisi i genijalne fotke vrlo lako će dovući vaš oglas na našu Facebook stranicu i plasirati ga prema gotovo 120.000 naših fanova! Uostalom, pogledajte ne znanstvenu, ali 100% istinitu usporedbu korisnika koji je predao oglas kod nas i kod konkurencije:

 

 
Najbrže rastući

Ali ni to nije sve, najbolji oglasi vidljivi su na našim reklamama na portalu Index.hr, a naša služba za korisnike svakodnevno prihvaća i implementira sugestije stotina entuzijastičnih korisnika s kojima zajedno razvijamo Index Oglase – najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj.

Stoga, sljedeći put kada nešto prodajete – nemojte zaboraviti na Index Oglase i nemojte plaćati ono što možete dobiti besplatno!

INDEX OGLASI – jedini besplatan i najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj!
 
INDEX OGLASI, potpuno besplatni mali oglasnik pokrenut je prije nešto više od godinu dana. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da se u njemu objavljivanje oglasa ne naplaćuje niti u jednoj kategoriji, čak ni u kategoriji Auto-moto te kategoriji Nekretnine.

Na Index Oglasima u ovom trenutku možete pronaći više od 16.000 stanova, više od 8.500 kuća te preko 13.000 automobila. Registrirano je više od 50.000 korisnika, a Facebook stranicu prati preko 117.000 ljudi!

Korisnici Index Oglasa kao glavni adut ističu činjenicu da je predaja oglasa u svim kategorijama potpuno besplatna, čak i kod prodaje stanova i automobila. Velik broj oglasa već u prvom danu pregleda više od 10.000 ljudi, dok pojedini oglasi skupe i preko 100.000 pregleda.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi
 

 

 


 


 

Pročitajte više