Kerum više neće moći Mercedesom preko zebre: Baldasar mu postavio stupiće pred hotel

Foto: Index

PALE SU nedavno teške riječi između Keruma i gradonačelnika Splita Ive Baldasara. Kerum se uzrujao što mu je dvoje vijećnika otkazalo poslušnost te došlo na sjednicu Gradskog vijeća kako bi podržali proračun, koji Željko Kerum - HGS nije htio podržati.

Baldasara je optužio da mu je vijećnike kupio kafićima, a njih po kratkom postupku potjerao iz stranke. Baldasar je, pak, odgovorio kako je Kerum najlošiji gradonačelnik Splita, a da ne ostane samo na tome pobrinuo se postavivši stupiće pred Kerumov hotel Corner. Tako je zagradio jedino mjesto gdje se pred hotel moglo doći vozilom.

Sjećamo se kako je ove zime Kerum snimljen kako upravo sa prostora pred hotelom Corner juriša svojom novonabavljenom S klasom preko dva pješačka prijelaza. Sada zbog Baldasarove intervencije više neće moći.

"Neka radi što hoće"

Prostor kao javna površina nije bio uređen kao parking, a i gradska vlast bi ga željela vidjeti kao pješačku zonu, bez automobila koji su ipak često nađu pred Cornerom. Neko vrijeme su ga gradile "bubamare", no skinute su radi dostave, a i policija ih ne preporučuje jer rade veliku štetu kada na njih naleti automobil. 

"Nije zločest, nego ne misli glavom. Neka radi što hoće. Boli me k..., politike mi je dosta. Imam ja svog posla", komentirao je Kerum zagrađivanje hotela.

 

 

Pročitajte više