Mlađi punoljetni vozač divljao oko Poljuda

SPLITSKA je policija sinoć oko 20,05 sati uspjela zaustaviti automobil marke "golf" makarskih registracijskih oznaka, koji je više od dva sata velikom brzinom kružio oko stadiona na Poljudu, potvrdila je privremena glasnogovornica splitskodalmatinske Policijske uprave Marija Blažev.

Policiji je to dojavljeno oko 18 sati i odmah je na mjesto događaja stigla ophodnja prometne policije, no vozač se odbio zaustaviti. U potjeri za njim sudjelovalo je desetak policijskih vozila, a okolno je područje zbog sigurnosti bilo blokirano.

U pripravnosti su bili i pripadnici specijalne postrojbe jer je vozač uporno odbijao stati te je čak nalijetao na policijska vozila koja su mu pokušavala prepriječiti put.

Uz pomoć registracijske oznake policija je identificirala vozača za kojeg se doznaje da je mlađi punoljetnik te je pozvala njegovu majku koja je ubrzo stigla u pratnji dvojice njegovih prijatelja.

Vidjevši majku i prijatelje, "mahniti" vozač se zaustavio i mirno predao policiji, koja će o okolnostima i motivu tog čina javnost izvijestiti naknadno.

Pročitajte više