Na Stradunu doček uz 5000 čaša šampanjca

U NAJLUĐUJOJ noći MOL, sponzor dočeka Nove godine u Dubrovniku, poklanja svim Dubrovčanima i njihovim gostima glazbeni program i 5000 čaša šampanjca.

Dočekati Novu godinu u Dubrovniku, na njegovu Stradunu, posljednjih je godina postalo jednim od najatraktivnijih načina proslave najluđe noći.

Želeći pridonijeti velikoj festi na poseban način, MOL će na Stradunu gospođama i gosparima uz program za doček Nove godine pokloniti i 5000 čaša šampanjca, kako bi Novu godinu dočekali nazdravljajući sa svojim najbližima, sa svim svojim sugrađanima i gostima, i poželjeli im pregršt sreće, zdravlja i ljubavi. 

2006. godinu Dubrovnik će tako dočekati kako i priliči, uz spektakularni program - Orlandov bal na Stradunu, uz Đosija i Điva, Buca i Srđana, legendarne Dubrovačke trubadure, te Tedija Spalata i skupinu Marinero.

Pred crkvu Svetog Vlaha sliti će se tisuće Dubrovčana i njihovih gostiju, koji će opet napuniti dubrovačke hotele potvrđujući taj grad kao cjelogodišnju turističku atrakciju. Kadrove s najljepše ulice najljepšega grada ne mogu preskočiti ni vodeći svjetski mediji, a festa pod drevnim zidinama više je puta ulazila u najuže izbore najatraktivnijih dočeka na svijetu.

Na ovaj način MOL nastavlja sa sudjelovanjima kako u karnevalskim svečanostima tako i novogodišnjim dočecima. Ove je godine bio pokrovitelj Riječkog karnevala a Splitu i Splićanima je za njihov veliki jubilej, 1700. rođendan, kao generalni pokrovitelj dočeka 2005.godine poklonio veličanstveni koncert Olivera Dragojevića na Prokurativama.

Pročitajte više