Novi nadzorni odbori trgovačkih društava u vlasništvu grada

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić predstavio je danas, nakon Skupštine trgovačkih društava u vlasništvu Grada Zagreba, nove članove nadzornih odbora tih trgovačkih društava iz redova gradskih zastupnika koji bi s radom trebali početi 1. kolovoza.

Po Bandićevim riječima nakon što se do konca tjedna sredi potrebna procedura u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima već u idući ponedjeljak će novi članovi 22 trgovačka društva početi s radom u novom sastavu.

Bandić je naglasio da su članovi nadzornih odbora iz svih stranaka i koalicija koje participiraju u Gradskoj skupštini te da su imena usuglašena s klubovima zastupnika. Također, dodao je Bandić da će se na sjednici Poglavarstva u četvrtak, 28. srpnja imenovati i po jednog člana iz redova gradskih zastupnika za predsjednika povjerenstva za nabavu roba i usluga u trgovačkim društvima.

Na Skupštini trgovačkih društava odobreno je i sponzorstvo od 60 tisuća kuna kazališnoj grupi "Scena Šešir", te za otkup 450 knjiga Antuna Mateša "Zaneseni ribar - Pastrve" u povodu 110. godina osnutka Zagrebačkog ribarskog društva.

Pročitajte više