Osiguranje Zagreb postavlja nove standarde u pružanju dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

OSIGURANJE Zagreb na konferenciji za novinare predstavilo je nov, cjelovit i dalekosežan program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Uvođenjem u sustav Poliklinike za dijagnostiku u Nemetovoj ulici u Zagrebu, stvoren je preduvjet za pružanje najkvalitetnije i najopsežnije usluge dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja na hrvatskom tržištu.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje Osiguranja Zagreb omogućuje obavljanje vrhunskih zdravstvenih usluga bez čekanja i uputnice uz individualni pristup i obavljanje sistematskih i specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih postupaka te korištenje usluga fizikalne rehabilitacije i najvišeg standarda smještaja u bolnicama.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje Osiguranja Zagreb može se, uz Polikliniku u Nemetovoj, Polikliniku Medico u Rijeci, ostvariti i u sustavu zdravstvenih ustanova Osiguranja Zagreb širom Hrvatske. Kroz svojih pet programa posebno izrađenih kako bi zadovoljili široki spektar potreba različitih grupa ljudi, svi zainteresirani mogu pronaći policu osiguranja napravljenu baš za njih.

To su redom: OPTIMA (najopširnija polica) , MINI (osnovni opseg), PLUS (dodatak na MINI i OPTIMA), F-R (fizikalna rehabilitacija), te SENIOR (za osobe treće životne dobi). "Nije nam želja postati najveći, već najkvalitetniji osiguratelj koji će zadovoljiti sve zahtjeve hrvatskih građana i pravnih osoba.

Pokretanjem novog programa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i kupnjom Poliklinike za dijagnostiku u Nemetovoj još jednom smo pokazali da vodimo brigu o potrebama naših osiguranika." – izjavila je Petra Tarle, dipl.iur., predsjednica Uprave Osiguranja Zagreb.

Potrebne zdravstvene usluge ugovaraju se telefonskim pozivom Asistenci Osiguranja Zagreb na broj 01/46 358 46. Dežurna liječnička služba Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova odgovara na pozive 24 sata dnevno. Sve zdravstvene usluge obavljaju se u vremenu koje osiguraniku najbolje odgovara.

Poliklinika Osiguranje Zagreb Nemetova vodeća je privatna poliklinička zdravstvena ustanova s više od 25 godina tradicije i priznatim standardima u skrbi za zdravlje.

Prvi je izbor izuzetno velikog broja hrvatskih gospodarskih subjekata u preventivnoj brizi za zdravlje njihovih zaposlenika i vodstva. Velika populacija individualnih korisnika usluga Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova posebno cijeni usredotočenost na osobne specifične potrebe i visoku kvalitetu usluge. Neprestano se kreiraju novi sadržaji za sadašnje i buduće potrebe zdravstveno osviještene populacije koji rezultiraju cjelovitim rješenjima u brizi za njihovo zdravlje.

Ključna sposobnost stručnog tima Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova očituje se u sintezi timskog rada i specijalističkih znanja. Osiguranje Zagreb će kontinuirano širiti mrežu ugovornih zdravstvenih ustanova. Planovi uključuju i ulaganja u kvalitetnu infrastrukturu tih ustanova, a s time i na kapitalno povezivanje s nekima od njih. Konačni im je cilj stvaranje mreže poliklinika u svim većim regionalnim centrima, koje mogu pružiti zdravstvenu zaštitu iz osiguravateljskih programa Osiguranja Zagreb.

Poliklinika Osiguranje Zagreb Nemetova i LIONS CLUB Zagreb pokrenuli su humanitarnu akciju besplatnih liječničkih pregleda za žene srednje i starije životne.

Pročitajte više