Slikar iz Supertalenta optužen da je napao dječaka (12) u dvorištu škole u Crnoj Gori

Foto: Press

PROTIV kandidata Supertalenta, crnogorskog slikara Matana Vukčevića, u Crnoj Gori se vodi kazneni postupak zbog zlostavljanja maloljetnika.

Kako doznaje Index, državno tužilaštvo Crne Gore u lipnju ove godine protiv Vukčevića je podnijelo optužni prijedlog za djelo zlostavljanja maloljetnika.

Incident se dogodio u svibnju. 12-godišnjeg dječaka, učenika Osnovne škole Sutjeska u Podgorici, u dvorištu škole napala su dvojica starijih muškaraca. Lovila su ga i stigla u hodniku škole, a jedan od njih je maloljetnika uhvatio za vrat, prenijeli su proljetos crnogorski mediji.

Jedan od dvojice muškaraca bio je 32-godišnji Crnogorac Vukčević, koji je tog dana odveden na saslušanje kod državnog tužitelja, a nakon toga je pušten na slobodu.

Što kažu na Novoj TV?

Komentar o ovom smo zatražili i od Nove TV. Upitali smo ih i hoće li ovo utjecati na daljnje sudjelovanje Vukčevića u showu.

"Kandidat u trenutku sudjelovanja u showu Supertalent (audicijska emisija) nije bio stranka u kaznenom postupku. Nije na Novoj TV da komentira kazneni postupak. Koncept Supertalenta je takav da po završetku audicijskih emisija kandidati koji su dobili zlatni gumb idu direktno u polufinale, a za ostale postoji još jedan krug žiriranja. Stoga u ovom trenutku, osim za kandidate sa zlatnim gumbom, ne znamo tko ide dalje u polufinale", rekli su za Index s Nove TV.

Audicijska emisija u kojoj se pojavio Vukčević snimljena je, kako doznajemo, u travnju, prije incidenta.

Podsjećamo, Vukčević, inače diplomirani slikar i profesor slikanja, pred žirijem je naslikao portret Isusa Krista uz taktove Thompsonove pjesme Neću izdat ja. Dobio je četiri "da" i izborio prolaz dalje.

Njegov nastup oduševio je i Marka Perkovića Thompsona, koji ga je kasnije pohvalio na svom Facebook profilu. "Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu Neću izdat ja", napisao je Thompson na službenom Facebook profilu.

Pročitajte više