United Experts – eBusiness rješenja s pet zvjezdica

OVA Kalifornijska korporacija u Hrvatskoj se pojavila zahvaljujući inicijativi njezina suvlasnika Hrvatskog podrijetla. Nošena prvenstveno idejom promoviranja UE Developers Network (mreže developera) i njihovog razvojnog centra u Hrvatskoj, postala je jedinstven pružatelj vrhunskih e-business rješenja, na koja su poslovnjaci u SAD-u odavno navikli.

Tvrdnja "I mi smo na Internetu" nije prihvatljiva u njihovom poslovnom pristupu. Prema filozofiji UE, svaki projekt za naručioca doista mora ostvariti profit, neovisno o tome je li riječ o neposrednoj zaradi, usavršavanju poslovnih procesa ili uštedi novca.

Djelatnik korporacije za odnose s javnošću, dodao je i kako drži da je upravo taj pristup projektiranju rješenja najvažniji čimbenik uspješnog poslovanja na Internetu, te da se isti nikako ne može poučiti kroz puki web dizajn koji je žalosna osnova većinske ponude domaćih tvrtki navodno okrenutih e-poslovanju.
 
UE posjeduje rješenja po sustavu "ključ u ruke", koja podrazumijevaju procese od projektiranja preko tehničke implementacije do marketinga. Različito od domaćih tvrtki kod kojih je grafički dizajner ili programer ujedno i pisac tekstova, projektant ili stručnjak za logistiku, u United Experts-u imaju vrhunske stručnjake za pojedina područja.

Pet zvjezdica im ne dodjeljujemo tek zbog vrhunskih rješenja, već radi neuobičajeno kvalitetne i cjelovite usluge. Potpišete li s njima ugovor, dobivate garanciju na kvalitetu koja vam omogućuje novčanu odštetu doslovno za svaki bug, korisničku podršku 24 sata na dan, projektnu dokumentaciju, obuku, članstvo u korporacijskom klubu, poklone i druge pogodnosti.

Čemu se oslanjati na prodavače magle, kad postoje ljudi koji znaju postići rezultate ali i put do ostvarivanja tih rezultata učiniti interesantnim i uzbudljivim.

Uvjerite se i sami: .

Pročitajte više