Upiši američki studij u Hrvatskoj i osvoji vrijednu stipendiju

POČELE su rane prijave za upis na američki koledž RIT Croatia. Zainteresiranima donosi mogućnost dodatnog popusta na školarinu te prednosti kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. Fond stipendija iznosi više od 2,6 milijuna kuna, a šanse za osvajanje stipendije su velike. Sve što trebaš je ispuniti neobvezujući prijavni obrazac – stoga ne čekaj i prijavi se odmah!

RIT Croatia priprema stručnjake koje traže poslodavci

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada i razvoj karijere. Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije: 

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (Rochester i Dubai), stjecanje relevantnog radnog iskustva tijekom studija u trajanju od 800 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. 

Većina diplomanata RIT Croatia pronađe posao u roku do šest mjeseci od diplomiranja!

U današnjem svijetu u kojem prevladava neizvjesnost, učenje nikada ne staje. U našem je središtu djelovanja student; cilj nam je kontinuirano pripremati studente za razvoj i nadogradnju njihovih karijera. Samo u protekloj, kriznoj godini, 88% diplomanata RIT generacije 2020. pronašlo zaposlenje i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku do šest mjeseci od diplomiranja.

Studentima pomažemo da razviju znanja koja će im trebati da se snađu na poslovima i zadacima koji još ne postoje. Kod nas studenti od prvog dana sve o čemu slušaju na nastavi testiraju u praksi kroz brojne projekte, simulacije i rješavanje poslovnih slučajeva. Vještine poput kritičkog razmišljanja, te aktivno uključivanje u nastavu kroz rasprave, case studies i slično, spadaju u najtraženije vještine za poslove sadašnjosti i budućnosti, kako World Economic Forum navodi u najnovijem izvještaju The Future of Jobs Report 2020. Po uzoru na američki model, imamo pomno osmišljen sustav od minimalno 800 sati obvezne stručne prakse koje studenti obavljaju u području odabranog studija.

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Više od 80% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia:  

  • Prijavi se do 15.12.2021. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2022. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. 

Šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije.  

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte više