Vatrogascu s četvero djece izgorjela kuća, spasili samo dokumente. Treba pomoć

Fotografije ustupio lokalni portal Super portal Foto: Super portal

U KABLU u općini Farkaševac nedaleko Bjelovara jučer ujutro buknuo je požar koji je progutao dom jedne obitelji.

Vatra im je pred očima gutala dom, pokušali su i sami ugasiti požar, ali bili su bespomoćni. Suze u dječjim očima ostavile su bez riječi, piše Prigorski.hr.

Bez doma ostala šesteročlana obitelj - otac, majka i četvero djece

Bez doma je ostala obitelj Slunjski. Otac i majka u njemu su živjeli s četvero male djece. 

"U kući je živjelo četvero djece starih sedam, osam, devet i deset godina, otac, majka i svekrva", rekla je u šoku majka Slavica Slunjski i dodala kako su od blaga imali tri svinje i šest ovaca. "Životinje su izgorjele, a sve je buknulo iz štaglja, zahvatilo je sijeno. Sve nam je izgorjelo! Bila sam u Bjelovaru, djeci sam kupovala pribor za školu. Došla sam doma i vidim kuće više nema, nema ničega", drhtavim glasom ispričala je Slavica.

Vatrogasac koji je spašavao tuđe domove sada je ostao bez svog, spašen je samo novčanik s dokumentima

Njezin suprug, Kristijan Slunjski, inače je vatrogasac, zapovjednik DVD-a Kabla. Čovjek koji je spašavao tuđe domove, sada je ostao bez svog. 

Kako piše Prigorski.hr, obitelj je uspjela spasiti samo novčanik s dokumentima, a sve ostalo je izgorjelo. Vatrogasci su stigli iz svih susjednih općina. Bilo je 10-ak vatrogasnih vozila. 

Vatrogasci su kazali kako su izgorjele i tri motorne pile, strojevi, uređaji… Cijelo selo je u šoku, a šesteročlanoj obitelji sada tek preostaje privremeno se smjestiti u stan do općinske zgrade koja im je ponudila Općina dok se ne izgradi nova kuća.

Kako možete pomoći ovoj obitelji

Obitelji Slunjski potrebna je pomoć. Ako na bilo koji način želite i možete pomoći, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski, a naknadno ćemo objaviti i broj žiro računa.

Svaka pomoć ovoj obitelji je uistinu dobrodošla.

Pročitajte više