virovitičko-podravska županija: u tučnjavama ozlijeđeno pet osoba

U novogodišnjoj noći u Virovitičkopodravskoj županiji u tučnjavama je ozlijeđeno petero ljudi, od kojih četvero u virovitičkome ugostiteljskom objektu ´Alfa 9´, izvijestila je Policijska uprava virovitičkopodravska.

Vlasnik je oko dva sata poslije ponoći prijavio policiji da su ga u lokalu napale nepoznate osobe. Policija je doznala da doček Nove godine nije prijavio, te je utvrdila da je u tučnjavi sudjelovalo devet osoba, među kojima i on i njegova supruga. Pojedinosti policija još ispituje, ali je utvrdila da su svi bili pod utjecajem alkohola. Svi će biti prekršajno prijavljeni, a vlasnik lokala bit će prijavljen i zato što nije prijavio javni skup i spriječio remećenje reda i mira.

Zbog alkohola, posvadili su se prijatelji Zvonko P. iz slatinskoga prigradskog naselja Kozica i Josip A. iz Našica, a Zvonko je kuhinjskim nožem posjekao Josipa. Obojica su poznata policiji.

Po podacima virovitičko-podravske Policijske uprave, u novogodišnjoj noći u toj se županiji dogodilo sedam prometnih nesreća, u kojima je jedan pješak teško ozlijeđen u Slatini, a jedna osoba lakše u Virovitici. U pet prometnih nesreća samo je učinjena šteta.

Policija je također izvijestila da je 66-godišnji Gojko B. iz Slatine umro prirodnom smrću dok je plesao kolo na dočeku Nove godine u slatinskome ugostiteljskom objektu ´Bijelo-plavi´. Unatoč pruženoj prvoj pomoći, liječnica slatinskoga Doma zdravlja oko 22 sata konstatirala je smrt zbog srčanih tegoba.

Pročitajte više