Zagrebački Vukomerec okružili specijalci, hvatali bjegunca?

Foto: Index

NASELJE Vukomerec danas popodne je bilo puno policajaca. Iz policije su za Index kazali kako se radi o redovitim policijskim aktivnostima. Više, kažu, ne mogu reći.

Kako doznajemo, oko kuće u kojoj se prekjučer pucalo, bilo je više pripadnika specijalne policije.

Riječ je o naselju u kojem je prije dva dana došlo do pucnjave, a jutros je objavljeno da se traga za još jednom osobom.

Potraga za osumnjičenim

Podsjetimo, kako su jutros objavili mediji, policija traga za Senadom Ahmetovićem, jednim od glavnih osumnjičenih za pucnjavu iz kalašnjikova u zagrebačkom naselju Vukomerec, u neposrednoj blizini osnovne škole. 

34-godišnji Ahmetović zet je preminulog Šerifa Zahirovića nakon čije smrti su krenuli obračuni između dviju romskih obitelji, kako su Indexu jučer potvrdili iz jedne od dviju romskih obitelji koje ratuju kalašnjikovima u Zagrebu.

Policija sumnja da je on pucao iz automatske puške iz kuće romske obitelji nasuprot škole u Vukomercu, i to dok je dječje igralište bilo puno djece. 

Spominje se i mogućnost da je Ahmetović pobjegao u Bosnu. Riječ je o čovjeku koji ima podeblji policijski dosje, a nekoliko je puta legalno mijenjao prezimena.

Policija sumnja da je naoružan.

Uskoro opširnije...

Pročitajte više