Kate Hudson zna kako biti fit!

Foto: Glamour

PREDIVAN osmijeh, zelene oči, plava bujna kosa... Kate Hudson jedna je od najpopularnijih glumica u Hollywoodu. Osim što se može ponositi brojnim uspješnim filmovima, Kate ima i predivno oblikovano tijelo o kojem se brine čak i kad joj je dan ispunjen gomilom obaveza. 
 
Iako se uvijek žalila da nema bujno poprsje, ova fit glumica poprilično je ponosna na svoje duge, vitke noge i lijepo oblikovan trbuh. Upravo zato, Kate izgleda fenomenalno i na plaži i na crvenom tepihu.
 
Glumica često govori kako je pravi "fitness freak", te da uvijek sa sobom nosi uže za preskakanje s kojim vježba kad god uhvati malo vremena. Obično napravi 150 skokova, a zatim se vrati na posao.
 
Osim preskakanja vijače, Kate je velika ljubiteljica pilatesa. Pet puta tjedno ga prakticira doma ili u teretani, a upravo je to i glavni razlog njenog pravilnog, elegantnog držanja i čvrste jezgre.
 
Nakon porođaja, višak kilograma izgubila je prakticirajući pilates, jogu, trčanje i planinarenje dva puta dnevno, šest dana u tjednu.
 
Ako i ti želiš izgledati poput Kate, počni s redovnim treningom, te pripazi da jedeš redovito, umjereno i zdravo. Svaki fitness cilj je lako ostvariv uz malo volje i upornosti!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara