Najbolje vježbe za parove

Najbolje vježbe za parove

Foto: Shutterstock

VJEŽBANJE u paru može biti izuzetno zabavno i korisno. Tako ćeš lakše produbiti i poboljšati odnos s dragom osobom jer ćete se motivirati i podržavati, podijeliti iskustvo i provesti zajedničko vrijeme radeći nešto dobro za zdravlje i figuru. 
 
Stoga, tražiš li ideju za trening u paru, isprobaj neke od ovih vježbi!
 
Plesanje
 
Ovo je jedan od najboljih odabira za zaljubljene parove. Plesanje je zabavno, privlačno i vrlo dobro za cijelo tijelo. Upišite tečaj Zumbe, energičan trening koji traje oko sat vremena, a tijela pokreće u senzualnom latino ritmu.
 
Drugi dobri izbori su salsa, moderni ili klasični ples, te hip-hop.
 
Ako ste oboje presramežljivi za plesanje u javnosti, napravite privatni sat u vlastitoj dnevnoj sobi ispred TV-a. 
 
Bicikliranje
 
Bicikliranje u teretani nije najprivlačniji način vježbanja, no uputiš li se u pravu vožnju biciklom s partnerom, uživat ćeš u treningu koji će te dobro zabaviti i nasmijati - dok sagorijevaš kalorije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ako nemate bicikl, uvijek ga možete posuditi ili iznajmiti (jeftinije je od treninga u teretani).
 
 
Boks
 
Odličan trening za cijelo tijelo koji će vas poprilično zabaviti. Uputite se na sat boksa i oboje ćete se dobro ispuhati te pokrenuti i najmanji mišić u tijelu. 
 
Osim boksa, druge aktivnosti koje uključuju malo prijateljske tučnjave su kickboxing, jiu-jitsu, karate i taekwondo.
 
Skokovi licem u lice
 
Neobična vježba koja je odlična za trenutke kad nemate puno vremena i mjesta za vježbanje. Stanite jedan nasuprot drugog, stopala postavite u lagani raskorak, a koljena opustite. Oboje čučnite, savijajući laktove i držeći dlanove u razini prsa. Naizmjenično skačite, pružajući ruke u zrak kao da želite dotaknuti strop. Kad se skakač vrati u početni položaj, druga osoba skače. Nastavite s čučnjevima i skokovima oko 15 puta, napravite kratku stanku, a zatim ponovite još dva seta. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara