Trening Blake Lively: Isprobaj vježbe kojima lijepa glumica oblikuje cijelo tijelo!

Trening Blake Lively: Isprobaj vježbe kojima lijepa glumica oblikuje cijelo tijelo!

Foto: Glamour

GLUMICA Blake Lively uvijek nas oduševljava besprijekornim izgledom kako na ekranu, tako i na crvenom tepihu. Za ulogu u hit filmu "The Green Lantern" morala se posebno pripremiti i doći u savršenu formu, a u tome joj je pomogao osobni trener Bobby Strom koji je otkrio njene omiljene vježbe!
 
Vježbe:
 
Trening koji Blake radi pet puta tjedno možeš raditi i kod kuće, a ako ne stigneš vježbati toliko često, potrudi se da barem tri puta tjedno napraviš što intenzivniji trening - radi s težim utezima ili napravi više ponavljanja). Sve što ti treba su bučice od 2 i pol kilograma i 5 kilograma, te lopta za pilates. 
 
Vježbe ponovi tri puta!
 
Jezgra:
 
- Sjedni na loptu tako da ti donji dio leđa održava ravnotežu ležeći na lopti. Noge stavi pod kut od 90 stupnjeva ispred sebe. Bučicu uhvati s obje ruke te ju drži iza glave. Tako napravi 15 do 20 trbušnjaka.
 
- Lezi na leđa, noge malo raširi (širina ramena) i stavi ih na loptu. Leđa izravnaj, a ruke stavi uz tijelo. Polako podigni kukove, tako da od prsa do koljena tvoriš ravnu liniju. Spusti se u početni položaj i ponovi 15 do 20 puta.
 
- Lezi na trbuh, zategni trbušne mišiće i ostani u plank položaju 60 sekundi. Opusti se pa ponovi još 10 puta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Noge:
 
- Napravi 20 čučnjeva s bučicama u rukama. Potrudi se da su ti mišići jezgre uvijek zategnuti, a leđa ravna.
 
- Uzmi bučice u ruke (za ovu vježbu možeš koristiti i nešto teže bučice) i napravi 20 čučnjeva sa skokom.
 
Ako su ti vježbe preteške, probaj ih prvi tjedan raditi bez utega. Postupno dodaj težinu kako bi se tijelo pomalo priviknulo na dodatni napor.
 
Ruke:
 
- Napravi 15 biceps pregiba s bučicom od 4 ili 5 kilograma. Kad se navikneš na težinu, probaj istu vježbu izvesti stojeći na jednoj nozi. Tako ćeš više aktivirati mišiće jezgre i nogu dok oblikuješ ruke.
 
- Uzmi bučice od 2 i pol kilograma, nagni se unaprijed dok ti gornji dio tijela ne bude paralelno s tlom, te izvedi 15 triceps kickbackova (savij ruke i podigni laktove do visine ramena, podigni bučice dok podlaktice ne budu paralelno s podom, zastani, pa se vrati u početni položaj).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara