Gledatelji opleli po natjecateljima Života na vagi: "Razočaravajuće!"

Gledatelji opleli po natjecateljima Života na vagi: "Razočaravajuće!"
Foto: Facebook/Press

NATJECATELJSKI reality show koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, Život na vagi, i ove sezone uspješno privlači pažnju gledatelja. Iako većina podupire trud natjecatelja, ne nedostaje i burnih reakcija i oštrih komentara na njihov račun.

Tako se i voditeljica emisije Marijana Batinić na svom se Instagramu osvrnula na četvrtu sezonu ovog showa, a mnoge je iznenadilo mišljenje njezinih pratitelja.

"Gledate li Život na vagi? Kakva vam je ova 4. sezona? A treneri?", upitala ih je voditeljica te je otkrila kako su novi treneri, Maja Ćustić i Edin Mehmedović, poprilično ozbiljno shvatili svoj zadatak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

"Mene su na "probnom" treningu satrali (bile su to pripreme za Olimpijadu), ali nema veze i ja sam se njima popela na vrh glave", našalila se Batinić.

"Meni je skroz razočaravajuća. Jednostavno niti imaju volje niti želje za promjenama. Gledajući ih,imam osjećaj kao da ih je netko prisilio unutra, a s druge strane sve to potvrđuje i stanje na vagi. U ovoj sezoni jako loše gube kilograme. U prošlim sezonama su bili top, bili su puni života i volje za promjenom", komentirala je jedna gledateljica te naišla na odobravanje mnogih.

No, Marijana joj je poručila da gleda dalje jer bi se mogla iznenaditi.

 

"Ove godine kandidati kao da su na godišnji došli a ne skidati kile, čast izuzecima", složila se druga.

"Treneri su odlični, ali kandidati su ljeniji od svih prethodnih kandidata koji su bili", zaključak je treće gledateljice.

Ipak, ima i onih koji smatraju da je četvrta sezona popularnog showa najbolja do sad.

"Odlično sve. Kandidati, treneri, voditeljica", jedan je od pozitivnih komentara, a mnogi su već i otkrili svoje favorite među sudionicima natjecanja te istaknuli kako ne propuštaju niti jednu epizodu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara