Ovi Instagram profili su sva motivacija koju trebate u 2019. godini

Ovi Instagram profili su sva motivacija koju trebate u 2019. godini
Foto: Instagram

INSTAGRAM je mjesto na kojem možete pronaći nevjerojatne fotografije i slavne osobe. Na toj društvenoj mreži je i cijeli niz ideja za vođenje zdravog životnog stila, uključujući recepte, videe različitih vježbi, ovisno o tome za što se zainteresirani i što volite.

Većina poznatih trenera i sportaša ima svoj vlastiti profil na kojem ponekad dijele besplatne savjete, a na vama je samo odlučiti koga ćete početi pratiti. 

1. Charlee Atkins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NYC Fit Pro & Go-Getter (@charleeatkins)

Ako ste u potrazi za vježbama koje možete izvoditi bilo gdje i bilo kada, posjetite profil trenerice i instruktorice SoulCyclea Charlee Atkins.

2. Alex Silver-Fagan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alex Silver-Fagan (@alexsilverfagan)

Osim što objavljuje ubojite vježbe koristeći girje i daje ideje za joga poze, Alex piše tekstove o važnosti mentalnog zdravlja i ravnoteži. Ponekad i sama otkrije koliko se borila o tome da dođe do zdravog odnosa prema hrani i tijelu i tako podsjeća pratitelje da nisu usamljeni.

3. BeSpoke Treatments

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bespoke Treatments (@bespoketreatments)

Uz ovaj profil možete se naučiti pametnije kretati i izbjeći ozljede. Pokazat će vam vježbe za osobe koje se bave trčanjem, tehnike za aktivaciju mišića i još puno toga. Iza ovog profila stoje dva fizioterapeuta i trenera Cameron Yuen i Dan Giordano.

4. Morit Summers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Morit Summers (@moritsummers)

Gotovo svaka objava Morit Summers odnosi se na vježbe, a jasno pojašnjava koliko je potrebno napraviti ponavljanja i setova. 

5. Anna Kaiser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anna Kaiser (@theannakaiser)

Ako tražite energičnog trenera, Anna Kaiser će vam se svidjeti. Ima zarazan osmijeh i vedar nastup. Osim savjeta za tjelovježbu, daje ideje za zdrave prehrambene navike.

6. CrossFit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CrossFit (@crossfit)

Ovaj CrossFit profil nije toliko fokusiran na teške vježbe, već na uspjeh članova njihove zajednice pa su prava motivacija za sve koji žele dovesti tijelo u formu.

7. Joe Holder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joe Holder (@ochosystem)

Holder je trener slavnih zvijezda poput Naomi Campbell i na svom profilu nudi puno tehničkih savjeta koje objavljuje u obliku Instagram priča. Pokazat će vam kako vježbati core, kako ostvariti puni potencijal i, najvažnije, kako pametno vježbati. Vjerojatno će vas pritom inspirirati i da uvrstite u prehranu više namirnica biljnog porijekla.

8. Noam Tamir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Noam Tamir (@noamtamirfit)

Vježbe mobilnosti i snage zauzimaju najveći dio profila ovog njujorškog trenera. Dijeli rutinu koju savjetuje svojim klijentima uz priču o tome kako on sam održava top formu.

9. Sara Haley

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Haley - SaraHaley.com (@sarahaleyfit)

Mama i trenerica Sara Haley najpoznatija je po svojim prenatalnim i postnatalnim vježbama. Uz navedeno, iskreno govori o izazovima majčinstva.

10. Simone De La Rue

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Simone De La Rue (@bodybysimone)

Simone De La Rue proslavio je program Body By Simone. Nedavno je postala majka pa većinom objavljuje postnatalne vježbe, ali njeni snažni tekstovi motivirat će vas da se i sami okušate u jednom njenom treningu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara