Poznata fit mama Emily Skye ima četiri savjeta za savršen oblik tijela

Poznata fit mama Emily Skye ima četiri savjeta za savršen oblik tijela
Foto: Instagram

Fitness influencerica Emily Skye prije nekoliko godina transformirala je tijelo. Promijenila je stil života i polako stekla popularnost na društvenim mrežama. Zahvaljujući impresivnom broju sljedbenika, fitness joj je postao i posao. 

Njen pristup ne uključuje skupocjenu opremu ili tajne brzog mršavljenja, a na fotografijama ne koristi filtere. Iskreno priznaje da je potrebno uložiti puno truda i rada kako bi se vidjeli rezultati.

Otkrila je da postoje četiri jednostavna savjeta uz koje možete početi raditi na preobrazbi vlastitog tijela, a koje je slijedila i sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli EMILY SKYE (@emilyskyefit)

1. Zamijenite ugljikohidrate visokim udjelom škroba sa slatkim krumpirom i bundevom

“Jedan od najboljih načina da se počnete hraniti zdravo je da napravite male promjene u svom režimu. Najbolji način je da krumpir i rižu zamijenite bundevom i batatom.”

2. Izbjegavajte gotovu hranu

“Kad nemate vremena, lako je posegnuti za gotovom hranom, ali to je česta zapreka ljudima da postanu fit i zdravi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli EMILY SKYE (@emilyskyefit)

3. Svakog jutra napravite tri seta čučnjeva u kuhinji

“Mnogi nemaju vremena za tjelovježbu, ali lako ga je pronaći. Svako jutro napravite tri seta čučnjeva u kuhinji. Jedan kad uđete u kuhinju, drugi dok pripremate doručak i treći na izlasku.”

4. Vježbajte listove dok se tuširate ili perete zube

“Ovo mi je najdraži način tjelovježbe jer je jednostavan i brz, a radi promjenu. Dok se tuširate ili perete zube, stanite uspravno i podignite se nekoliko puta na prste kako biste ojačali listove.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara