"Goran Bregović ima gigantsku kitu!"

HITNU pomoć beogradske bolnice ovih dana ne potresaju priče o virusima, bakterijama, prijelomima ili penicilinu - glavna tema srpskih bijelih kuta ovih dana je veličina spolnog organa Gorana Bregovića. Navodno su sestre koje su liječnicima asistirale pri operaciji od pogleda na Breginu muškost ostale šokirane, ali i izrazito ugodno iznenađene. Nije dugo trebalo da se trač proširi Srbijom, i dok se Brega oporavlja medicinske sestre likuju a srpski tabloidi zadovoljno broje nakladu.

"Oho-ho, koliki mu je", navodno je komentirala jedna od sestara i trač među kolegicama proširila neposredno nakon što je operacija završena, dok je jedan od najpopularnijih glazbenika Balkana još uvijek bio u dubokom snu izazvanom općom anestezijom. Srpski portal Alo! čak je izvukao i prastari Bregin porno uradak, nastao u zlatno doba Bijelog Dugmeta te objavio screenshot istog, ali na njemu se, zbog loše kvalitete snimke, veličina Bregovićevog spolnog organa ne može jasno razabrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najpoznatijih balkanskih glazbenika u Beogradu je uspješno operirao dva kralješka, dva dana nakon što je pao sa stabla u vlastitom vrtu, prenose tamošnji mediji. Dodaju i kako je ugledni beogradski liječnik zbog Gorana Bregovića i njegove ozljede prekinuo godišnji odmor, a glazbenik ima i tjelohranitelje, koji su ga čuvali čak i u dvosatnom operacijskom zahvatu. Međutim, od znatiželjnih ženskih pogleda ga nisu uspjeli sakriti i još jedna urbana legenda je rođena.

V.V.
Foto: Index, Alo!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara