Novi transparent u Splitu: Dok se Mamić sa Šukerom druži, Kolinda im...

Novi transparent u Splitu: Dok se Mamić sa Šukerom druži, Kolinda im...

Foto: Index / Dalmatinski portal

SPLIT je opet oblijepljen transparentima protiv vodstva HNS-a. Dan uoči utakmice Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu splitske ulice krase prekriženi grbovi Saveza i uvredljive poruke predsjednici Kolindi. Index je jednu snimio u ulici Domovinskog rata.

"Dok se Mamić sa Šukerom druži, Kolinda im k.... puši", poruka je vladajućem dvojcu HNS-a koji njeguje bliske odnose s predsjednicom republike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj odnos inspirirao je navijače u Splitu, ali o predsjedničinom ofsajdu danas je vrlo zanimljivo priopćenje izdao i Centar za mirovne studije u suradnji s GONG-om. Traže da predsjednica koja za nerede na utakmicama reprezentacije optužuje Orjunu, druži se s neonacistima pa potom bulazni o svastici na Poljudu, objasni i svoj privatni i poslovni odnos ljudima koji vode HNS te su poput Zdravka Mamića optuženici za teški kriminal.

"Budući da je Predsjednica RH predložila održavanje tematske sjednice tehničke Vlade RH koja će se baviti problemom nasilničkog ponašanja na stadionima, u svrhu zaštite vlastite vjerodostojnosti i integriteta, a posebno imajući na umu lekcije naučene na slučaju "Konzultantica", od predsjednice Grabar-Kitarović tražimo da javnosti deklarira osobnu, društvenu, političku i poslovnu povezanost sa Zdravkom Mamićem i HNS-om kao organizacijom budući da su o tim povezanostima mediji već ili spekulirali ili iznosili činjenice (npr. donacija predsjedničke kampanje od strane gospodina Mamića)", napisali su u javnoj objavi koju možete pročitati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara