Partnerstvo Končar-INEM-a i Retela

KONČAR-INEM i Retel potpisali su partnerski ugovor, čime je na višu razinu podignuta dosad neformalna suradnja te dvije zagrebačke tvrtke. Ugovorom je, osim distribucije računala Končar, predviđeno i uspostavljanje i razvijanje trajnije poslovne suradnje.

Končar-INEM i Retel surađuju gotovo dvije godine. Od tada do danas Retel je uz podršku Končar-INEM-a uspješno realizirao nekoliko projekata, u kojima je uz stručnost i vještinu izvedbe, bila od presudne važnosti i kvaliteta ponuđenih rješenja i proizvoda.

 "Partnerstvo sa Retelom obuhvaća ne samo prodaju stolnih računala i prijenosnika, već dugoročnu obostranu suradnju. Kako su Retel i Končar-INEM komplementarne tvrtke, suradnja uključuje i zajednički nastup prema trećoj strani, te dakako mogućnost  zajedničkog ulaganja u razvitak novih proizvoda," rekao je Jadranko Ahel, član Uprave Končar-INEM-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Tvrtka Retel osnovana je 1954. godine kao prva obrtnička radionica na području telekomunikacija. Osim informatičke opreme tvrtke Končar-INEM, zastupa i brojne renomirane tvrtke kao što su 3M, Microsoft, Cisco Systems, IBM, OKI i drugi, te je specijalizirana kao ponuđač cjelovitih telekomunikacijskih i informatičkih rješenja sa naglaskom na kvalitetu, sigurnost i pouzdanost.

Partnerstvo sa Končar-INEM-om nam je, uz kvalitetu proizvoda te tvrtke, omogućilo realizaciju mnogih projekata na obostrano zadovoljstvo nas i naših klijenata. Vjerujem kako će suradnja INEM-a i Retela biti i u budućnosti svakim danom sve bolja,“ zaključio je Petar Babić, direktor tvrtke Retel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara