Danijela Dvornik sve nasmijala neobičnim komentarom na svoj gubitak kilograma

Foto: Instagram

DANIJELA Dvornik je izazvala pravu pomutnju fotografijom na kojoj je vidljiva njena transformacija, a pojedinci su je optužili da se zaigrala fotošopom i da tako ne izgleda. Iako se odmah pokušala opravdati tvrdnjom da je jednostavno tako građena, to nije spriječilo trolove da nastave s negativnim komentarima.

No, čini se da im Danijela ne želi biti dužna pa ih je već danas počastila novom objavom u kojoj se osvrnula na dosadašnji napredak.

"Odradila sam trening, kilogrami padaju, gaće mi padaju, konto na računu mi stalno pada! Veselim se svim padovima jer to znači da ću se ponovo uzdići, a to je bit života!" poručila im je te svima jasno dala do znanja da je ne pogađaju tuđi komentari jer su rezultati njenih napornih treninga itekako vidljivi.

Njena objava je mnoge nasmijala pa nije nedostajalo ni komentara.

"Svi ovi padovi sem gaća su nebitni... Lajk za gaće", poručio joj je jedan od pratitelja.

"Osim velikog truda u prve dvije stavke, mislim da kod treće postoji velik utjecaj sile gravitacije. Tako je bar kod mene. Samo naprijed", komentirala je obožavateljica, dok su mnogi drugi zaključili kako je Danijela "divno sročila svoj napredak".

Ipak, i ovog puta se našla nekolicina koju njena objava, kao ni njeni treninzi i zdrav život, ne oduševljava pa su joj poručili da se "prenemaže". 

Pročitajte više