Gejmer otkrio kako je tijekom izolacije bez vježbanja izgubio 23 kilograma

U NEDAVNOJ objavi na YouTubeu gejmer FaZe Nikan podijelio je priču koja stoji iza transformacije njegovog tijela.

Nakon što se dugo borio s viškom kilograma, izgubio je gotovo 23 kilograma, i to tijekom pandemije koronavirusa. 

"Nisam niti jednom vježbao u karanteni", kaže te dodaje: "Tu i tamo igram košarku, ali doslovno je tajna samo u onome što jedem."

Video detaljno govori o specifičnim promjenama koje je Nikan napravio u svom načinu života kako bi smršavio. Kako se prisjetio, na početku karantene se podvrgnuto petodnevnom "čišćenju sokom", što je pokrenulo gubitak kilograma, te je iz prehrane uklonio i ugljikohidrate.

"Sve što sam učinio je to da sam samo potpuno izbacio kruh i rižu te bilo kakve ugljikohidrate", objasnio je..

"Zbog takve hrane sam se osjećao superlijeno, bio sam umoran i spavalo mi se, što je ludo. Otkako je karantena započela, budim se u 8 ujutro, najkasnije u 9 sati, a prije toga, dok sam jeo kruh i rižu, spavao bih do 11 ili 12... To jednostavno nije bilo za mene, nije se dobro slagalo s mojim tijelom i od toga sam se debljao. Odlučio sam to izbaciti", ispričao je.

Uz to, Nikan je u svoju rutinu dodao povremeni post.

"Nakon tri mjeseca sam doslovno došao do toga da jedem jedan obrok dnevno. Uopće ne jedem ujutro i ne jedem nakon 18 sati... Pojedem nešto zasitno, ali zdravo, poput zdjelice zelene salate s puretinom i povrćem, ili salate, ili humusa i povrća. Trudim se pojesti barem jedan protein dnevno", kaže.

Nikan dodaje da, iako je zadovoljan svojim napretkom, još nije gotov, a sljedeći mu je korak početi učiti kako pravilno vježbati kako bi učvrstio tijelo, piše Men's Health. Osim toga, savjet koji svima daje je - treba biti uporan. 

"To je mentalna stvar, to je sve", kaže: "Morate biti mentalno dovoljno snažni da odgurnete loše misli kad dođu kasni noćni sati i poželite pojesti čips ili popiti gazirani sok."

Pročitajte više