Manekenka otkrila koliko joj se tijelo promijenilo i obrušila se na sve

Foto: Instagram

AUSTRALSKI model za donje rublje Tiah Eckhardt odlučila je javno kritizirati opsjednutost tipovima tijela.

Zvijezda rođena u Perthu rekla je da, iako nema ništa loše u određenom tipu tijela, je umorna od gledanja stalno isto oblikovanih žena u reklamnim kampanjama – vitke, s malim grudima.

Iskoristila je situaciju te je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je jasno vidljivo kakve je sve promjene njeno tijelo doživjelo u samo tri godine te da čak ni modeli nisu imuni na takve transformacije. Inače, jedna je fotografija nastala prije trudnoće, druga za vrijeme trudnoće, dok je treća snimljena nakon što je rodila.

"Imala sam 50 kilograma. Imala sam i 60 i 70 kilograma. Bila sam mršava, mekana i s oblinama, i sve ono između. No nijedan oblik tijela nije bolji od nekog drugog. Kako god, mučno mi je od gledanja stalno istih konfekcijskih veličina, kao i veličina grudi. Ne zato što s njima nešto nije u redu, nego zato što mi je dosadilo", napisala je te dodala kako ti savršeni modeli neće natjerati druge ljude da kupe određeni proizvod. Štoviše, poručila je oglašivačima da tjeraju kupce na najgoru moguću reakciju – uopće više ne doživljavaju ni modele ni proizvode koje reklamiraju, kada su svi isti.

Objasnila je da danas kupci mogu birati i da bi trebali iskoristiti tu svoju mogućnost.

Inače, ovo nije prvi put da Tiah progovara o, kako kaže, pogrešnim standardima ljepote.

"Stvari koje su ljudi u industriji ljepote najviše mrzili na meni (nos, grudi, bokovi i oči) uvijek su bile upravo ono što su mi moji prijatelji i dečki govorili da najviše vole", napisala je na svom Instagramu još prije dvije godine.

Kako kaže, danas ljepotu definira izgled Insta-modela i reality zvijezda pa svi imaju isti nos, iste grudi, istu frizuru.

Pročitajte više