Marvelov superjunak otkrio kojeg se pića odrekao da bi postigao top formu

Foto: EPA-EFE

OD simpatičnog Andyja Dwyera u seriji Parks and Recreation do legendarnog superheroja Star Lorda u Čuvarima galaksije, Chris Pratt već dugi niz godina krasi televizijske i kino ekrane. Prešao je put od toga da se morao namjerno udebljati za ulogu do toga da je morao smršavjeti i izgraditi snažne mišiće za izvođenje vratolomija i akcijskih scena.

Za ulogu superheroja izgubio je čak 27 kilograma u šest mjeseci, a kad slavni prođu takvu transformaciju, svi se pitaju kako su to uspjeli. Pratt je pratio stroge dijete i odrađivao naporne treninge, ali istaknuo je kako posebno izazovno bilo potpuno izbaciti omiljeno piće.

"Šest mjeseci bez piva", priznao je Pratt na Twitteru

Koliko god ispijanje piva bilo osvježavajuće, vaše tijelo bi vam moglo zahvaliti što ga ne konzumirate prečesto. Pivo je vrlo kalorično. Ako ste na dijeti i brojite kalorije, jedno ili dva piva već bi mogli dodati oko 10 posto od preporučenog dnevnog unosa.

Iako je izbacivanje piva dobar početak, Prat je napravio puno više od toga, povećavši svoj kalorijski unos na 4000 kalorija dnevno kako bi pridonio izgradnji mišićne mase, trenirajući svaki dan i pijući ogromne količine vode.

Pročitajte više